ТЪРСЕНЕРазширено търсене

Login
 

Анкета

Харесва ли ви нашия магазин?
 
Makita

null   MAKITA дължи добрата си репутацията на високото качество на електроинструментите, на стремежа и решителността за превъзходство на собственика си, започнал преди повече от 85 г. като производител на електродвигатели. Първият електроинструмент MAKITA представя през 1958г. Днес MAKITA е един от най-големите производители на електроинструменти със седем завода в Япония, САЩ, Канада, Китай, Англия и Германия, в които се произвеждат над 500 различни модела електроинструменти.

   Електродвигатели:  Двигателят е сърцето на всеки инструмент. MAKITA не пести средства и усилия при производството на двигателите и е един от най-опитните производители в тази област. Затова двигателите MAKITA са мощни, високоефективни и абсолютно надnullеждни.

   Надеждна механика и здрав корпус:  Всички лагери, редуктори и корпуси са проектирани великолепно и са изработени от на-добрите материали и сплави. Машините притежават запасна якост за работа в екстремални условия.

   Отлична ергономичност:  При MAKITA предназначението на машината определя нейната форма. По този начин инструментите са прекрасно балансирани и изключително удобни за работа.

   Всеобхватна система за обезпечаване на качеството: Контролът на качеството започва още от конструилането на машината и продължава до пускането на продукта на пазара, като се извършва по изпитателни стандарти, надхвърлящи дори най-строгите норми за качество.